Подружници

Регистар на продажни места

Подружница Скопје
Подружница Чаир
Ул. 2ра Македонска Бригада бр. 16/5
cair@crosig.mk
+389 2 2611 985
Подружница Неготино
Подружница Неготино
Ул. Маршал Тито бр. 216
negotino@crosig.mk
+389 43 370 390
Подружница Охрид
Подружница Охрид
Бул. Туристичка бр. 32
ohrid@crosig.mk
+389 46 260 077
Подружница Радовиш
Подружница Радовиш
Ул. Александар Македонски бб
radovis@crosig.mk
+389 32 630 441
Подружница Скопје
Подружница Аеродром
Ул. Коста Новаковиќ бр. 7 лок. 19
aerodrom@crosig.mk
+389 2 2469 586
Подружница Куманово
Подружница Куманово
Ул. Ленинова бр. 38
kumanovo@crosig.mk
+389 31 413 727
Подружница Кичево
Подружница Кичево
Бул. Ослободување бр. 80
kicevo@crosig.mk
+389 45 259 087
Подружница Штип
Подружница Штип
ул. Партизанска бр.17/2
stip@crosig.mk
+389 32 399 483
Подружница Скопје
Подружница Карпош 3
Ул. Манапо бр. 2/Д.П.113
skopje4@crosig.mk
+389 2 3256 503
Подружнива Крушево
Подружница Крушево
Ул. Благо Целев бр. 2
krusevo@crosig.mk
+389 44 345 544
Подружница Скопје
Дирекција - продажен салон
ул.Костурски Херои бр.38, 4-ти кат
contact@crosig.mk
+389 2 3251 105
Подружница Скопје
Подружница Дебар Маало
Ул.Пиринска бр.45
debarmaalo@crosig.mk
+389 2 3296 980
Подружница Скопје
Подружница Аутомакедонија
улица бул Св.Кирил и Методиј бр 20
automakedonija@crosig.mk
+389 2 3152209
Подружница Скопје
Подружница Педагошка
ул бул.8-ми Септември бр.8/2-8
skopje8@crosig.mk
+389 2 3065 645
Подружница Скопје
Подружница Џон Кенеди
ул.Џон Кенеди бр.3/1, локал 7
skopje9@crosig.mk
078 457 995
Подружница Битола
Подружница Битола 2
ул.Филип Втори Македонски бр.11/2
bitola1@crosig.mk
047 236 865
Подружница Куманово
Подружница Куманово 2
ул.Пионерска бр.11
kumanovo1@crosig.mk
031 481 466
Подружница Скопје
Подружница Скопје 10
ул.Методија Андонов Ченто бр.1
skopje10@crosig.mk

Подружница Прилеп
Подружница Прилеп 2
ул. Кеј 9-ти Септември бр.10
prilep@crosig.mk;prilep1@crosig.mk
048 425 871
Подружница Кавадарци
Подружница Кавадарци
ул плоштад Маршал Тито бр.1
kavadarci@crosig.mk
043 414 375
Подружница Скопје
Подружница Карпош 4
ул.Никола Парапунов бр.41
karpos@crosig.mk
3073586
Подружница Велес
Подружница Велес
ул.Никола Оровчанец бр.11/1-5
veles@crosig.mk
043 254 821
Подружница Струмица
Подружница Струмица
ул.Ленинова бр.1/1, локал 1
strumica@crosig.mk
034 340 527
Подружница Тетово
Подружница Тетово
ул.Јане Сандански бр.71, локал 4
tetovo@crosig.mk
044 343 686
Подружница Гевгелија
Подружница Гевгелија
ул.Маршал Тито бр.90
gevgelija@crosig.mk
034 211 170
Подружница Битола
Подружница Битола
Бул.1ви Мај бр.118
bitola@crosig.mk
047 241 222
Подружница Гостивар
Подружница Гостивар
ул. Илинденска бб
gostivar@crosig.mk
042 221 043

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување