Техничка опрема
media.product.imagealternatetextformat.details

Техничка опрема

Новиот телевизор, новиот фрижидер, и новата пегла. Се е осигурано!

Осигурајте ги вашите нови производи

Кога купуваме нов телевизор, нова машина, гаранцијата ни е особено важна. Но гаранцијата не ги штити вашите апарати од

  • кражба
  • излевање на вода
  • кршење
  • пожар
  • експлозија

но, со нашето осигурување, и овие ризици се вклучени. Купете го вашиот производ во Агро ТехнаАлфи Компани и најновиот партнер АМЦ и побарајте го вашиот ваучер за осигурување.

Каде се пријавува штетата?

Штетата се пријавува со уредна фискална сметка за купениот производ како и полисата за истиот. сите штети се пријавуваат во Кроација осигурување. Доколку се двоумите во врска со штетата, можете да се обратите на oprema@crosig.mk или steti@crosig.mk.

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување