Патничко осигурување
media.product.imagealternatetextformat.details

Патничко осигурување

Патничкото ве штити од непредвидени ситуации (болест, губење на багаж) на секое ваше патување.

Се спремате на пат? Без разлика каде одите - на скијање на Алпите, летување во Тајланд, деловен пат во Франкфурт...без патничко осигурување не сте целосни спремни. Зошто? Затоа што само патничкото осигурување ќе го направи вашиот одмор навистина безгрижен и сигурен. 

Ова осигурвање наменето е за широк опсег на патници: од туристи, деловни луѓе, школски деца и студенти, како и спортисти и физички работници. 

Со ова осигурување добивате премиум услуга по светски стандарди во соработка со CORIS (www.coris.com).

Врвна услуга 24 часа дневно, која ги покрива сите медицински оправдани трошоци во странство настанати поради несреќен случај или болест. 

Покриени трошоци 

- медицинска нега, консултација со доктор и трошоци за лекови

- хоспитализација

- превоз со медицинско возило 

- транспорт на осигуреникот до земјата доколку поради оправдани причини истиот не може да се врати на планираниот начин 

 

Кога ќе затреба тука е Coris April assistance

Услугата предвидува 24h поддршка, како и премостување на сите јазични проблеми и координативни комуникации и инструкции со дипломатските тела во странство, семејството како и осигуреникот. Брз и сигурен поврат во земјата. 

 

Патувајте сигурно и среќно со Кроација осигурување! 

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување