Основни компаниски вредности

Основни компаниски вредности

media.topic.imagealternatetextformat

Визија

Веќе 130 години, ги чуваме вредностите кои нашите луѓе ги создаваат. Со модерните деловни решенија создаваме темели за сигурна иднина, и на тој начин ја обезбедуваме нашата лидерска позиција.

Наши вредности

Силата на Кроација осигурување е во нашите осигуреници, кои на современ и одговорен начин пристапуваат кон секојдневните активности. Благодарение на тоа, ние сме ориентирани кон:

Фокус кон осигурениците

Во центарот на нашето работење се нашите осигуреници. Како би ги задоволиле нивните потреби, настојуваме да ги оптимизираме деловните процеси и да ја подобриме достапноста преку развој на продажната мрежа како и со воведување на дигитални технологии.

Стручност

Со едукација и проактивен пристап кон секој вработен, ја креираме и зацрвстуваме нашата стручност во секојдневното работење

Брзина

Со оптимизација на деловните процеси и развој на дигитални решенија како и брзо донесување на одлуки, го поедноставуваме нашето работење за доброто на нашите клиенти.

Доверба/одговорност

Со одговорно управување на ресурсите, како и фер и навремена обработка на штети, го исполнуваме наште ветување кон своите осигуреници.

Иновативност

Во склад со светските трендови во осигурителната индустрија, го поттикнуваме размислувањето надвор од рамките и промовираме кулутра на иновации во нашата компанија.

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување