Осигурување од пожар
media.product.imagealternatetextformat.details

Осигурување од пожар

Вредноста на вашиот имот, дури и при пожар останува заштитена

ОСИГУРУВАЊЕ ОД ПОЖАР

Овој вид на осигурување е дел од имотните осигурувања и е наменет за сите лица кои сакаат да ги покријат и дополнителните ризици од пожар. 

Со договарање на ризикот од пожар се вклучени следните основни ризици: 

  • пожар
  • олуја
  • удар од гром
  • град
  • експлозија
  • манифестација и/или демонстрација 

Најбрзо и наједноставно осигурување од пожар, со праќање на податоци на маил imot@crosig.mk!  

 

 

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување