Односи со јавност

Односи со јавност

Крводарителска акција

Куклена претстава за децата од хематологија и онкологија

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Интервју со практикант во Кроација осигурување/неживот

Кроација осигурување заинтересирана за превземања на Балканот и во Македонија

Кроација караван за земјоделие

Колку чини да се осигура домот и промотивни понуди на Кроација 

Интервју со генералниот директор 

Кроација осигурување ќе станува се поуспешна приказна

Попусти за нашиот седми роденден

Роденденски попуст во Кроација осигурување/неживот

Месец на Кроација 

Кроација осигурување/неживот донира за поплавените подрачја

Кроација осигурување/неживот се вклучува во акцијата за помош на поплавените подрачја 

"Адрис Групата" и нејзината осигурителна компанија "Кроација осигурување" влегуваат на словенечкиот пазар 

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување