Кроација осигурување/неживот донира за поплавените подрачја

Кроација осигурување/неживот се вклучува во акцијата за помош на поплавените подрачја. Активностите ни се поделени на два дела: донација од вработените во облека, постелнини, средства за хигиена, средства за дезинфекција, ќебиња и се што е неопходно за полесно пребродување на настраданите од поплавата. Вториот дел од акцијата е целосно поддржан од компанијата и истата е во форма на донација од намирници и лекови кои се потребни за поплавените подрачја. Секојдневно сме во контакт со волонтерите, кои неуморно доставуваат од врата на врата и активно учествуваат во расчистувањето на подрачјата. Големо благодарам од цела Кроација, на тимот кој е посветен на оваа задача. Се надеваме нашиот скромен гест ќе помогне во заедничката цел- најбрзо и најбезболно надминување на кризата. Сите оние кои се погодени од поплавите, за совети и консултации можат да се обратат на steti@crosig.mk       

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување