Крводарителска акција

Крводарителска акција

media.topic.imagealternatetextformat

Како и досега, новата 2017 година ја започнуваме во духот на нашата визија за похумана, посилна и поодговорна заедница, заедница за чија благосостојба, секој од нас може да допринесе.  Цврсто остануваме доследни на нашите уверувања дека нашиот успех ќе биде целосен само доколку биде проследен со посветеност и грижа за секого. Затоа несебично се бориме за постојани подобрувања, обезбедување на подобри услуги, подобрувањето на процесите  и издигнување на хуманото и грижата за човечкиот живот над се’. Одговорноста кон заедницата како наш константен став најдобро го претставува самиот карактер на нашата компанија.

Во склоп на годишниот распоред на активности од хуманитарно-добротворен карактер што го имаме зацртано како наша определба за 2017 год, годината ја отворивме со добротворна крводарителска акција во којашто учествуваа како нашите вработени, така и нашите пријатели. Акцијата беше организирана како прва од серијата крводарителски акции коишто ги имаме зацртано за новата година и коишто се реализираат во соработка со Црвениот крст на Р.М.

Искрено се надеваме дека ќе помогнеме во моментите кога залихите на крв се најнеопходни и дека ќе придонесеме за што побрзо опоравување на сите оние коишто имаат потреба од крв и крвни продукти.

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување