Општествена одговорност

Општествена одговорност

media.topic.imagealternatetextformat

Општествена одговорност 

Ја почитуваме заедницата во која живееме и ги чуваме нејзините вредности притоа работиме на создавање на нови вредности. Наша должност е да бидеме ефикасни, профитабилни и општествено одговорни со цел да можеме да допринесуваме кон унапредување на животот на сите наши осигуреници како и за унапредување и подобрување на заедницата во која работиме. 

 

Општествената одговорност е присутна во сите активности на нашата компанија. Кроација осигурување отсекогаш ги поддржувала долгорочните проекти кои имаат трајни вредности, за локалната заедница како и за пошироката јавност. 

 

Сите ваши размислувања, идеи и предлози, се добредојдени. Пратете маил на contact@crosig.mk 

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување