Имот

Имот

media.category.imagealternatetextformat

Имотно осигурување 

Вашите куќи, станови, викенд куќи, деловни простории и други објекти, намештај, машини и останата опрема, како и залихи можете да ги осигурате во Кроација осигурување.  

Кроација осигурување ви нуди осигурување од различни опасности како што се осигурување од:

 • Пожар и некои други опасности
 • Провална кражба и разбојништво
 • Кршење стакло
 • Кршење машини
 • Домаќинско осигурување
 • Осигурување на објекти во градба
 • Осигурување на објекти во монтажа
 • Осигурување од прекин на работа
 • Комбинирано осигурување на електронски сметачи, процесори и слични уреди
 • Осигурување на стока во ладилници
 • Осигурување на рудници
 • Разни други осигурувања на имот

Дополнителни опасности

 • Земјотрес
 • Поплава
 • Снежна лавина
 • Излевање на вода од водоводни и канализациони цевки и др.

Нашиот тим, ќе ви одговори на сите прашања во секое време. Пратете маил на imot@crosig.mk! 

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување