Земјоделие
media.product.imagealternatetextformat.details

Земјоделие

Индексирано осигурување на посеви во соработка со Европа РЕ

Земјоделието има учество од 10% во бруто домашниот производ на РМ. И покрај тоа што претставува значајна гранка во економијата, ретки се осигурителните производи кои нудат сигурност за земојделците. Ние, во соработка со Европа РЕ им нудиме посебно дизајниран производ кој ги штити од сите ризици! 

 

Карактеристики на производот

  • Штити од сите ризици - климатски, биолошки, природни
  • Индексирано осигурување на четирите најчести земјоделски култури - пченица, јачмен, пченка и винова лоза
  • Автоматско активирање на полисата, при намален принос (без проценители, трошоци за проценки, долги процедури)
  • Полисата е исклучиво поврзана со приносот, на тој начин опфаќа разни катастрофални штети поради различни фактори

За повеќе информации, обратете се до нашиот тим на imot@crosig.mk!

 

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување