Заедно до врвот

Секоја компанија си има свој билдер, шмизла, боем навивач. Ние го имаме нашиот планинар Зоран Успрцов а.к.а Iron Man. Тој годинава реши да го искачи врвот Елбрус. Највисоката планина во Европа, каде има и вулкан во мирување. Се наоѓа во Русија, на граница со Грузија. И ова е тоа што ни го раскажа нашиот Iron Man.

"Ова беше моја најголема желба и предизвик. Не се добива често можност, да се искачи ваква планина. За жал многумина не знаат за неа, не е толку комерцијална како Еверест на пример. Ама е преубава. Многу е сурова, ладна и неверојатно е да стоиш на 5642м надморска висина, се менува цела перспектива."

 

Новости

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија

Куклена претстава за децата од Одделението за хематологија и онкологија
петок, 30 декември 2016

Кроација осигурување/неживот за децата на Одделението за хематологија и онкологија на универзитетската клиника за детски болести организираше новогодишна куклена детска претстава. На приредбата беа доделени и новогодишни подароци за децата кои лежат на овие одделенија.

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести

Кроација осигурување/неживот им подели новогодишни подароци на децата од одделението за Хематологија и Онкологија на Универзитетската клиника за детски болести
четврток, 29 декември 2016

Новогодишна хуманитарна акција

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување