• Кроација осигурување на нова адреса!
  Новата локација е на улица КОСТУРСКИ ХЕРОИ 38 позади Универзална сала
 • moja.croatia.mk
  Online продажба и плаќање на полиси

ПОНУДИ И ПРОМО ПАКЕТИ

Picture of Electronics and appliances Electronics and appliances

Your new TV, refrigerator or iron. Every item can be insured!

Picture of Agriculture Agriculture

Indexed Insurance on crops in cooperation with Europa RE

media.topic.imagealternatetextformat Moja Croatia

Online продажба на полиси

media.topic.imagealternatetextformat Пакет домаќинско осигурување

Направи го својот избор

 • Пријави штетаmedia.topic.imagealternatetextformat
  • Пријавете штета (несреќен случај) со пополнување на формуларот за пријавување на штета.
  продолжи
 • Купи полисаmedia.topic.imagealternatetextformat
  • Внесете ги вашите податоци, и полисата ќе ви биде доставена дома, на работа, додека пиете кафе!
  продолжи
Каде и да одам, првото нешто што го проверувам е дали имам полиса од Кроација осигурување.
Симона Симионова, наш осигуреник
Имав штета. Тимот за штети, ја реши во рок од 24 часа. Бев пријатно изненаден. Ми помина и нервозата. :)
Бобан Талевски, наш осигуреник
Мојот прв избор, за моето ново возило е полиса од Кроација. Професионализмот и одговорот на сите мои барања беа пресудни.
Софија Граматикова, наш осигуреник